I brist på fantasi blir inläggstiteln "Tisdag"

Började snacka med Kim på msn strax efter kl 17. Vi håller på att försöka fixa en liten klassreunion, och vår första idé var att vi skulle åka till Danmark över en helg. Men det sket sig när vi insåg att det skulle vara omöjligt att få med oss hela klassen över en hel helg. Så då siktade vi in oss på en klasskväll istället, med lite schysst käk, lekar och den där vätskan som våra föräldrar lärde oss att inte dricka.
        "Öl är beviset på att Gud älskar oss och vill att vi ska ha roligt" lär en smart man ha sagt en gång.
Kan bara hålla med.

Vi lade planerandet åt sidan när vi insåg hur sugna vi var på att lira basket. Ringer Åke (klockan är nu ca17.45) och väcker honom. Jag kan inte sluta garva för att - let's face it - det är helt galet att sova så länge. Men till hans försvar så hade han varit uppe länge och "försökt fixa sin dygnsrytm, men somnat klockan 10". Well done, Åke. Well done indeed.

Så. Basket alltså. Jag & Åke vs. Kim och hans bror. Trodde på en jämn match, men icke. Vi gick ut för hårt och förlorade tre matcher i rad. Termen "Ur form" fick en helt ny innebörd. Men det ska tilläggas att vi körde en fjärde match när det hade börjat skymma och då briljerade vi. Klapp-klapp-spelet var en fröjd för ögat. Kims bror var visserligen rätt ointresserad så hans markeringsspel var... sådär.  
 
Så nu sitter jag och har allmänt ont i både armar och ben, men njuter av en magisk 2-0-seger (Manchester Utd - AS Roma, för er som inte visste) och rumstempererad Pepsi. It's been a good day.

Kommentarer
Postat av: Nina!!

Grattis Grattis till segern får man väl säga (Man Utd) vilka mål!!! (Med syfte på Ronaldos...och Park´s mkt magnifika nickFramspel till 2-0) annars var det väl "sisådär" rättvist fram till målen...fast det e ju målen som räknas jö !!! åå efter målen "ägde de ju sönder" Roma :D
ha dt fint å ta dt lugnt med ölen ;) / Kram

2008-04-02 @ 13:53:59
Postat av: kristina kittelsen

Jag vet! Så jääävla irriterande! fattar ingenting,
antagligen kan dem inte göra nått :(
skitsamma nu har jag denna bloggen iaf...

haha söt du är :D

2008-04-03 @ 11:49:57
URL: http://goldenchild.blogg.se/
Postat av: farsan

Jag vill minnas vi lärde dig att dricka med måtta. Stor måtta.

2008-04-04 @ 12:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0