Another friday.

Ännu en arbetsvecka avklarad.
(5 minuter senare)
Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer. För just nu är det allt som har hänt denna veckan.. Jobbat, ätit, sovit. Kollat på några How I Met Your Mother avsnitt också (Barney är bäst i världen) men annars har det varit lite repris-artat hela veckan. Fast vädret är ju minst sagt gloorious. Fick nästan värmeslag i mjukisbyxor och T-shirt idag. Totally worth it, though. Hoppas att solskenet håller i sig till på torsdag. Då ska jag nämligen till världens bästa kusin och fira hans student! It's gonna be legen-.. wait for it -dary.

Kanske drar till Tranås i helgen med, men får se hur det blir med det för att gänget vi är hos där vill till Växjö på lördag.. Nåja. Får se hur det blir med det.

Inte ens en månad till jag fyller 19 förresten. Inte för att det är nån gyllene ålder, men ändå.. en födelsedag är alltid en födelsedag. Världens bästa Åke fyller 20 dagen efter, där har vi däremot nåt att fira ordentligt. Undrar vad han önskar sig.. Eller skitsamma, jag ska ge honom en lapdance i vilket fall.

Priset för Sveriges mest aktiva blogg går till...

I know, I know. Det är riktigt dålig aktivitet på min blogg på sistone. En vecka mellan varje inlägg i snitt.. Undrar hur många som fortfarande faktiskt läser?

Idag har varit ännu en dag fylld av frallor, baguetter, mjöl och det ständiga surret från ugnarna. Vi har rätt mycket att göra denna veckan, vilket gör att dagarna går snabbt. Allt går som på räls (som Hugo hade sagt) och igår fick jag t.o.m nyckel till bageriet om man lyckas komma dit först på morgonen nån gång (as if that should happen anyday soon, eh?)

Helgen spenderades i Stockholm och det var en mycket blandad tillställning. Bilade upp med Ted på fredagseftermiddagen. Dödade tiden med nummerplåtsleken (mitt nummer vann med 10-8) och lite 20 frågor. Men vi konstaterade rätt snabbt att 20 frågor inte blir lika roligt när man bara är två stycken..

På lördagen var jag och tittade på när Wilma (min 4åriga systerdotter) hade sin sista gympaträff.. Hon var duktig, men jag blev mest sur på arroganta stockholmsmorsor som bara följde med för att få en bild till deras blogg. Sen framåt 13-tiden kom Ted förbi igen i sällskap av Sandra, Nathalie och Jimmy. Tre kompletta främlingar som man skulle gå på stan med.. Nervöst till en början men det visade sig att de var jättetrevliga och vi hade inga problem med att hitta saker att snacka om. På kvällen satt vi och drack öl och kollade på Eurovision Song Contest (vad annars?) och skrattade först åt 75 Cents (Kroatiens bidrag) och sen åt att vi alltid alltid alltid tror för mycket om våra egna bidrag.

Söndagen var allmänt icke-aktiv men vi käkade lite tårta för vår käre mor och jag klippte gräset. Eftermiddagen bestod av bilresan hem. Jag var tokigt trött. Ted blev nog lite sur för jag var inte mycket till bilsällskap :)

Bilder från resan:
image18

uttråkad+Teds solbrillor=lyckat
image19

Ted kör bil... kanske inte världens roligaste bild men det blir fan inte bättre än så =D

CL-final

Jag finner inga ord.. Det är svårt att hålla rösten inom godkänd lägenhetsdecibel när van der Sar räddar Anelkas straff. De gjorde det, vårt mäktiga United vann dubbeln. Frågan kvarstår - kommer jag kunna sova någonting i natt?

Uppdatering följer imorgon. Glory, glory Man United!

Välkommen tillbaks.

Wow, tiden går verkligen fort. Det var nästan tre veckor sedan jag skrev nåt sist. Det känns som.. två och en halv, max. Jag har fått klagomål från alla håll och kanter om att jag uppdaterar dåligt men jag har helt enkelt saknat den där lusten att blogga på sistone. Jag har ingen aning om varför, men nu så ska jag försöka bättra mig, för jag gör allt för min publik!

Idag var min första dag som heltidsanställd Konsumbagarn i Växjö. Tidigare var jag enbart timanställd men efter att två stycken slutat så har jag alltså fått chansen på heltid. Förresten så går det riktigt, riktigt bra på jobbet nu. Får beröm av chefen titt som tätt (och jag känner att jag verkligen gjort mig värd berömmen också, jäkligt skön känsla). Idag kom mina nya kläder också, vilket är jäävligt hög status. Innan har man fått rota fram en skjorta och ett par byxor och hoppats på att rätt storlek finns, men nu har jag min egen låda och mina egna kläder. Mäktigt. Don't mess with the fastanställd, homeboy.

Måste dock påpeka att livet känns lite för monotomt för närvarande. Det är visserligen riktigt gött att ha nåt att gå upp till på morgonen, att ha struktur i livet. Men jag sover ofta bort helgerna (eller blir bakfull mitt i fyllan, som i lördags... ska försöka förklara) och på vardagskvällarna blir det inte mycket gjort.

Jo. I lördags så var vi (jag, åke, kim, alexander & anton, samtliga f.d. klasskompisar) ute och slirade på Oléo. Hade jävligt trevligt på förfesten, satt och snackade gamla minnen, lirade lite Wii Sports, osv. Sen när vi ställde oss i kön så kände jag att jag fick jävligt ont i huvet, men jag tänkte att det skulle passera när man kom in och hade annat att tänka på. Men icke, det blev bara värre och värre och tillslut kunde jag inte stå ut med den höga musiken som liksom pulserade i takt med huvudvärken. Jag gick ut och tog lite frisk luft, såg att klockan närmade sig 02 så då gick jag mot busshållplatsen istället för att gå tillbaka in. Tog bussen hem och slocknade totalt i sängen. Jag var totalt slutkörd.. Tråkigt med tanke på hur roligt jag hade haft bara 3 timmar tidigare!

Nu har jag suttit i 15 minuter och letat efter nån duglig bild att lägga upp. Mobilkameran är dock inte av bästa kvalitét, men jag tänkte lägga upp nån bild iallafall. Ber om ursäkt för dålig bildskärpa.
image15
"halvtaggad" på valborg.
image16
lite snällare look inför valborg
image17

åke och emil på en soldränkt balkong i tranås.. vilken helg det var! (utsikten till grannens balkong var inte too bad heller..)

Långt inlägg blev det jäklarimej. Hoppas ni njuter av läsningen :)

/ Jonas

RSS 2.0